Uw bedrijfsvoorraad op uwlease.nl

Wilt u ook uw voertuigen plaatsen op uw-lease.nl? Graag komen wij met u in contact om u een Uw-Leasepartner te maken. Vul onderstaand formulier in en wij sturen u een definitief aanmeldformulier per e-mail.

Zodra u deze ondertekend aan ons retourneert zorgen wij dat uw voorraad binnen één week geadverteerd wordt op onze website.

Uw-Lease partner worden

Iedere aanmelding wordt gecheckt, omdat wij alleen gerenommeerde autobedrijven op onze site presenteren. Na acceptatie ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging hiervan.

Uw lease werkt samen met zowel universele autobedrijven als met merkdealers. Het doel is om een goede Nederland dekking te hebben, waarbij wordt gegarandeerd dat iedere aanvraag die een klant doet op een voertuig welke u bij ons op de site adverteert ook daadwerkelijk bij u terecht komt.

Uwlease voertuigen

De voertuigen die op uw-lease worden geadverteerd moeten in aanmerking komen voor een lease.

De klant moet de mogelijkheid hebben om het voertuig met (BOVAG) garantie te kopen en de auto ontvangt voor aflevering een nieuwe APK met afleveringsbeurt. Per slot van rekening moet uw klant gedurende de leaseperiode gebruik kunnen maken en genieten van het door hem aangekochte leasevoertuig. 

Gaat u ook profiteren van uwlease?

Op het moment dat u partner bent van UwLease kunt u profiteren van ondersteuning bij de afhandeling van de lease, ook voor uw klant. Verder bieden wij uw de mogelijkheid om middels een eigen website uw voertuigen in een eigen omgeving aan uw klant te presenteren.

Gedurende de leaseperiode kunnen u en uw klant voor iedere vraag contact met UwLease opnemen. Ook de aftersales staan bij ons hoog in het vaandel.

Wilt u de mogelijkheden graag persoonlijk bespreken, neem dan contact met ons op via info@uwlease.nl en één van onze deskundige medewerkers neemt contact met u op om een persoonlijke afspraak in te plannen. Of bel ons direct op 0162-764222.

Aanmelden:

Contactgegevens

Uwlease.nl
Eindsepad 12
4911 AR Den Hout
0162-764222
06-15364323
info@uwlease.nl

Onze super deals